top of page
Informata themelore

Lexo me kujdes  për dorëzim online

Autori duhet  ndiqni disa hapa të mëposhtëm.

Pikat e rëndësishme për dorëzim

  • Dorëzimi mund të jetë vetëm në format .pdf ose .doc. Çdo lloj dokumenti plotësues si imazhet duhet të përfshihet në faqen e fundit të dorëshkrimit. Nëse ka ndonjë fletë të dhënash, atëherë zgjidhni po në opsionin plotësues në formularin e dorëzimit dhe pas dorëzimit kur autori do të marrë emailin e konfirmimit nga PTL, atëherë ekipi ynë do t'ju udhëzojë se si të dorëzoni skedarët e mbetur.

  • Çdo paraqitje duhet të jetë në shabllonin e duhur sipas standardeve PTL.

  • Një dorëzim duhet të përmbajë një letër motivuese. Shkarkoni shabllonin e letrës motivuese, plotësoni formularin dhe ruajeni si .pdf në format përpara se ta ngarkoni.         Nëse nuk dëshironi të dorëzoni letrën motivuese veçmas, atëherë ju lutemi plotësoni të gjitha informacionet në formularin e dorëzimit.

  • Pas dorëzimit, ju do të merrni ID unike të dorëshkrimit me mirësi  për ta mbajtur të sigurt.

  • Sigurohuni që jeni regjistruar tashmë me PTL SciGateway, nëse jo, klikoni këtu.

  • During submission, authors must select the specific journal name. The authors can also select multiple journals if they feel to choose.  Note- If one manuscript gets accepted in multiple journals the authors will be able to publish only one journal only the rest will be automatically cancelled.

  • Every individual journal has different acceptance rates and review times. The authors must go through the related webpage.

  • After submission anytime the authors could be contacted by the publication department as per reviewers' requirements.

Faqja e internetit është krijuar thjesht. Merrni çdo gjë nga shiriti i kërkimit.
Shoqëria PTL
Çmimi i letrës më të mirë
Sponsorizimi i kërkimit

Parashtresat e qershorit do të kenë të drejtë për çmim dhe bursë. Get publikohet më herët për të aplikuar për të më vonë.

Letrat e fizikës teorike

Faktori i ndikimit 1.2

bottom of page